Je hebt goede ideeën voor jouw organisatie. Hoe dingen efficiënter kunnen. Hoe de werksfeer kan verbeteren. Over innovatie voor de toekomst.

En toch… komt verandering nauwelijks tot stand. Dat is zonde. Want de potentie is er, maar hoe helpen we deze vrij te zetten?

Afgelopen jaar leerden we in het Agents of Change netwerk van en met elkaar over hoe we organisaties van binnenuit, positief kunnen veranderen (bekijk het programma van vorig jaar). Op 18 oktober kijken we terug op afgelopen jaar en geven we een doorkijkje naar komend jaar.

Kom naar de kick off!

Op 18 oktober organiseren we een kick off voor het komende jaar. We kijken terug op wat we hebben geleerd, delen ervaringen en presenteren het voorstel voor het nieuwe jaarprogramma. In ‘meaningful conversations’ zetten we de puntjes op de i voor komend jaar.

Locatie: Stationsplein 45, 2de verdieping – D133, Rotterdam
Datum / tijd: 18 oktober, 17.00-21.00 uur
Voor wie: mensen die hun organisatie positief willen veranderen
Toegang: gratis, voor eten wordt gezorgd

 

Wil je erbij zijn?

Mail ons: agentsofchange@soul.com.

Een van de leden over zijn ervaring met het netwerk:

Elwyn Ko, Founding partner en digitaal strateeg bij OKcomply
“Agents of Change is geen business netwerk. De bijeenkomsten gaan niet over het krijgen van meer klanten of het warmhouden van je netwerk. Voor mij is Agents of Change een personal growth netwerk. We hebben het over cultuur. Over hoe je kunt zorgen dat je bedrijf open wordt. En dat er vertrouwen is.”

“Ik heb bijvoorbeeld geleerd om beter te luisteren. Ik ben vrij dominant en kon mensen regelmatig onderbreken. Luisteren gaat om het daadwerkelijk je mond dicht houden. Kijken naar de persoon voor je en je oren openen. Zonder te ontkennen of te bevestigen. Dat lukt mij nu steeds meer. Mensen om me heen zeggen me dat ook.”

“Iets anders dat ik ben gaan toepassen binnen mijn bedrijf is het hebben van ‘meaningful conversations’. Die momenten zorgen voor een hechter team. Een team dat een gezamenlijke visie op de toekomst heeft. Ook onze toekomst gaat over winstgevend worden. Alleen dan niet puur economisch, maar ook maatschappelijk en duurzaam.“