finding the soul

22.08.2016 classrooms

finding the soul, summer reflection

vision-of-hope

Waarom doe je de dingen die je doet?

Waartoe doe je de dingen die je doet?

Wat is je innerlijke drive en waar vind je betekenis in je leven en werk?

In de workshop ‘Finding the Soul’ gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Op zoek naar jouw ‘Purpose’, jouw reden van bestaan. Wat drijft je om te doen wat je doet? Hoe plaats je jouw hogere doel in het hart van jouw leven en werk? Welk verschil maak je in deze wereld? Aan welke ‘nood’ van de samenleving wil jij bijdragen, waardoor de wereld een (nog) mooiere plek wordt? En hoe doe je dat dan? Waarvan krijg jij energie?

‘Finding the Soul’ is een workshop. Het is een reis van binnen naar buiten. Deze reis gaat terug tot de vroege jeugd, brengt deze terug naar het nu en geeft je inzicht over jouw drijfveren en jouw richting in de toekomst. Een reis op zoek naar taal voor wat jou bijzonder maakt in deze wereld. Om vervolgens vanuit jouw purpose opnieuw te kijken naar jouw werkplek (of je ideale werkplek) om te zien waar jij betekenis uit haalt, wat er nodig is dat je ten volle je talent (of ieders talent) benut. Het is een actieve workshop waarin je zelf ‘aan het werk’ bent.

Deelnemers over Finding the Soul:

Wat heeft het mij opgeleverd? Nog meer inzichten, die diep verborgen zaten. Wel mind blowing trouwens.

 

Door “Finding the Soul” weet ik waar mijn krachten liggen. In dit programma doorleef je opnieuw je leven en zie je de rode draad. Ik heb het als zeer aangrijpend en bijzonder verhelderend ervaren. Zodra ik stuk loop in mijn leven of carriére, pak ik de uitkomst van “finding my soul’ erbij.

 

Echt een aanrader! bijzonder om in 1 ochtend de kern te raken waar het in je werk en leven om gaat. Voor mij? ‘dat mensen zich gezien en gehoord voelen door mij en zo hun eigen koers kunnen varen’

 

Een mooie manier om anders naar jezelf te kijken. Daadwerkelijk met je zelf aan de slag. Jouw leven staat centraal. En hoewel ik het spreekwoordelijke licht nog niet helemaal heb gezien, heb ik wel geleerd om vanuit een andere hoek naar me zelf en mijn leven te kijken. En te zien wat de rode draad daarin is!

BOOK NOW

  • Price: 69,00 € Quantity:
    Geef bij quantity aan hoeveel tickets je wilt aanschaffen.
  • Price: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Download en bekijk onze algemene voorwaarden
Margreet Hibma

Margreet Hibma

Margreet combineert de ingenieurs rationaliteit met haar hoog ontwikkelde invoelingsvermogen. Zij geeft feedback die je raakt en laat je de ruimte om daar zelf mee te doen wat nodig is voor persoonlijke transformatie.

Locatie

Refresh Interactions
Stationsplein 45
2de verdieping – D132
3013 AK Rotterdam

Program

  • Ontvangst met koffie: 09:30 uur
  • Finding the Soul: 10:00 uur
  • Lunch: 13:00 uur

Prijs

€ 69 per persoon exclusief BTW, inclusief lunch.